Celeritas vergeet de volle winst te pakken

14 oktober 2019 om 00:32 Overig Deel je nieuws

De handbalmannen van Celeritas hebben de kans op de overwinning in Den Haag laten liggen. Tegen de reserves van Hercules kon maar één punt gepakt worden terwijl de winst voor het grijpen lag in deze wedstrijd.

Vanaf het begin signaal was het Celeritas dat het spel bepaalde en duidelijk de tegenstander liet zien dat ze de beide punten mee naar Bunnik wilde nemen. Het resultaat bleek bij het einde van de wedstrijd anders te liggen. Celeritas nam direct de leiding en liet met goed handbal en fraaie aanvallende acties de tegenstander met rust tegen een 10 - 15 achterstand aan kijken. Na de hervatting een heel ander spelbeeld, Celeritas werd  slordiger en riskeerde enkele tijdstraffen, dit bood de thuisploeg de kans om terug te komen tot 17 - 18. Celeritas zag het naderende gevaar, herstelde zich en nam een 20 -24 voorsprong en een overwinning lag in het verschiet. In de slotfase werd het spel fysieker en Celeritas kon dit niet beantwoorden en liet zich meeslepen in een spel wat ze niet ligt met als gevolg enkele tijdstraffen. Hercules maakte dankbaar gebruik van dit overtal, in de hectische laatste minuten kwamen de gastheren vlak voor het eind van de wedstrijd op 26 - 26. Dit gelijke spel is voor Celeritas het eerste punt verlies, Groene Ster uit Zevenbergen is nu alleen lijstaanvoerder. Volgende week is er geen handbal, op 27 oktober komen mannen uit Volendam in Bunnik op bezoek