De deelnemers van SV Odijk.
De deelnemers van SV Odijk. TALPA

SV ODIJK BIJ " ECHT WAAR?!"

22 september 2019 om 13:41 Voetbal Deel je nieuws

Voetbalclub SV ODIJK is zaterdag 28 september om 21:30 uur te zien in het SBS6-programma ‘’Echt Waar?!’’ In deze spelshow wordt er gestreden om een zo groot mogelijk deel van de prijzenpot van 50.000 euro.

,,Of we winnen?  Dat mogen we niet zeggen.’’

Penningmeester en deelnemer, Kees Vermeulen:   ‘Wij zijn als club partner van de Vrienden Loterij en zij tipten ons dat Talpa op zoek was naar clubs die mee wilden doen aan het programma “ Echt Waar?!”

Bij de screening vinden ze het belangrijk dat je als club een aantoonbare duurzaamheidsagenda hebt. Wij hebben deze agenda en zijn hard bezig met het realiseren van zonnepanelen op het dak van de kantine en LED verlichting rond de velden.  Iedere bijdrage hieraan is dus welkom.Op basis hiervan zijn we uitgenodigd voor het programma.’

Er zijn per aflevering tien clubs die tien deelnemers in mogen zetten. Je speelt in je eentje tegen 99 anderen en iedereen is 1/100 deel van 50.000 euro waard. Er wordt door acteur Leo Alkemade en cabaretier Soundos el Ahmadi een stelling verdedigd en jij moet bepalen wie de waarheid spreekt. Als je het fout hebt, val je af. Aan het einde van de show mogen de overgebleven deelnemers het geld verdelen. Als je als club meerdere deelnemers overhoudt, krijg je meer geld.’

Vermeulen: “Als SV Odijk hebben we geprobeerd om een zo gemêleerd mogelijk team samen te stellen. De minimumleeftijd van deelname was echter wel 18 jaar. We hebben uiteindelijk een team van mannen, vrouwen, spelers en bestuursleden naar de studio in Baarn gestuurd.

Het programma is dus al opgenomen maar de deelnemers en supporters hebben allen een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen.  Over de uitkomst mogen we dus niks vertellen.

We hebben met elkaar afgesproken dat we de 28e september het clubhuis openhouden om ’s avonds gezamenlijk te kijken naar de uitzending.  

Vanaf 20.30 uur is iedereen, die de vereniging en/of de deelnemers een warm hart toedraagt, welkom in de kantine van SV Odijk!!

Het wordt vast een gezellige avond! “  

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie