DUO LOOP OM OMDIJK

17 mei 2019 om 11:37 Sport/sport Deel je nieuws

Ruim vijf jaar geleden was ik nog in staat om halve marathons en delen daarvan hard te lopen. Ik ben nu zeventig jaar oud en door prostaatkanker welke geheel uitgezaaid is in al mijn botten kan ik nog nauwelijks tien meter hardlopen. Ik ben dus een echt zwaar kankerpatient en telkens na een bezoek aan de oncoloog heb ik een prognose van drie maanden.

Ik mag elke dinsdagavond bij de training van Rosa and friends die elke dinsdagavond start om 19.00 uur bij het Gemeentehuis een beetje voor spek en bonen meedoen met de oefeningen zodat ik in beweging blijf. Maar vaak gaat het nog over echt hardlopen en dan moet ik afhaken.

Voorheen heb ik de vijf kilometer loop van Om Dijk meegelopen. Nu loop ik de DUO loop ,ee en mijn vriendin die hardloopster is en de vijf kilometer loop daarna wel gaat doen, ondersteunt mij.  Dit is een DUO Loop van 1 kilometer, dat is vijf maal de ronde die voor het Gemeentehuis is gebouwd.

Bewegen is leuk 1 Ook voor ouderen en mensen met een beperking. Doe dus ook mee met de DUO Loop van Om Omdijk.

Wil je ook trainen voor hardlopen en meer conditie : kom gewoon langs op de dinsdagavond om zeven uur bij het Gemeentehuis.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie