Kaeye Vogelsang schiet met sprongschot op doel Gemini, deze fraaie actie geeft geen resultaat de bal treft de paal Anne van Vegchel

Celeritas sluit een goed seizoen slecht af.

8 april 2019 om 00:05 Sport/sport Deel je nieuws
Zaterdag vertrokken de mannen van Celeritas met de bus en een 40-tal supporters voor de laatste competitiewedstrijd tegen Gemini in Zoetermeer. De Bunnikse mannen staan op een verdienstelijke derde plaats met 2 punten achterstand op de beide koplopers en zijn uitgeschakeld voor de titel. Het lager geplaatste Gemini zou dus geen probleem mogen zijn, het tegendeel bleek echter waar te zijn. Het gehele seizoen heeft Celeritas goed gepresteerd doch zaterdag zagen meegereisde supporters het gehele team ver onder hun niveau spelen met uitzondering van de keeper Ron Rutgers. Vanaf het begin signaal liep Celeritas achter de feiten aan en zag Gemini een voorsprong nemen. Pas vlak voor de rust kwam Celeritas op gelijke hoogte bij 8 - 8 maar moest toch bij de 9-8 achterstand gaan rusten. Ook in de 2e helft bleef Celeritas kansen missen, zelfs 3 toegekende strafworpen werden niet verzilverd ook paal en lat stonden succes nogal eens in de weg. De gastheren stonden met nog minder dan 4 minuten te gaan op een 18-15 voorsprong. In een alles of niets fase kwam Celeritas nog terug tot 19-18, te laat. De punten bleven in Zoetermeer. Na een sterk seizoen was deze nederlaag een teleurstelling.