Op de foto Midlandia C1: Richard (trainer/coach) Tijl, Aline, Bregje, Lieke, Renske (achterste rij) Jeske, Benjami, Cis, Minou, Welmoed (voorste rij)
Op de foto Midlandia C1: Richard (trainer/coach) Tijl, Aline, Bregje, Lieke, Renske (achterste rij) Jeske, Benjami, Cis, Minou, Welmoed (voorste rij) Sjoerd Eliens

Korfbal: Midlandia C1 zaalkampioen

29 maart 2019 om 12:19 Sport/sport Deel je nieuws

BUNNIK Voor de C1 van korfbalvereniging Midlandia stond woensdagavond 27 maart een belangrijke wedstrijd op het programma. Er moest gewonnen worden om de bekroning op het seizoen, het kampioenschap, te mogen vieren.

Om 19.00 uur trad de C1 in thuissporthal De Tol aan tegen NOVA C1 uit De Bilt, die 4e in de poule stond. Gelukkig gooiden kampioenszenuwen geen roet in het eten. Na een spannende start, konden de jeugdspelers van Midlandia gemakkelijk uitlopen. Onder luid gejuich van het aanwezige publiek brachten zij de eindstand op 11-4.

Dankzij het enthousiasme, de teamspirit en het doorzettingsvermogen dat dit team het hele seizoen heeft laten zien, konden zij het kampioenschap terecht gaan vieren. De vereniging had blijkbaar vertrouwen in de goede afloop: voor medailles, bloemen, taart en (kinder)champagne was gezorgd.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie