AURORA had het vanmiddag niet makkelijk uit bij DE DREEF.
AURORA had het vanmiddag niet makkelijk uit bij DE DREEF. Peter Beemer

Geen gemakkelijk overwinning voor AURORA.

4 maart 2019 om 10:24 Sport/sport Deel je nieuws

In Overvecht (Utrecht) speelde AURORA een inhaalwedstrijd tegen DE DREEF. Door Carnavalsactiviteiten, blessures en schorsingen was de selectie van trainer Henne Florie aardig uitgedund. Gelukkig kon beroep gedaan worden op spelers van het 2e en 3e Elftal. Al vroeg in de wedstrijd keek AURORA tegen en 1-0 achterstand aan maar wist kort daarna de stand gelijk te trekken door een fraai doelpunt van Hugo Damen.  De 1-2 kwam op naam van Bas van der Hoeven die een voorzet van Hugo Damen snoeihard in het doel kopte. Daarna werd AURORA flink onder druk gezet en kon men niet veel meer doen dan verdedigen.
Na rust kreeg AURORA een paar mooie kansen om verder uit te lopen maar lukte het pas in de 80e minuut om de 1-3 op het scorebord te krijgen. Uit een voorzet van Hans Meijer kon de vrijstaande Sander de Bruin scoren. Kort voor tijd wist de thuisclub de spanning in de wedstrijd weer terug te brengen door de stand naar 2-3 te schieten. AURORA hield stand na een paar spannende minuten waarin DE DREEF probeerde de gelijkmaker te maken. Dat lukte uiteindelijk niet en kon AURORA met een 2-3 overwinning huiswaarts keren