Het eltal van SV AURORA in haar nieuwe uittenues.
Het eltal van SV AURORA in haar nieuwe uittenues. Peter Beemer

Doelpuntenfestijn bij Sporting Almere 1 - AURORA 1

18 februari 2019 om 11:40 Sport/sport Deel je nieuws

Zondagmiddag speelde AURORA, in haar nieuwe uittenues van shirtsponsor Jos Mulder Carrosserie, uit tegen Sporting Almere een doelpuntrijke wedstrijd. Voor rust had AURORA het betere van het spel en kwam het voor rust op een 0-4 voorsprong.  Na rust een aanvallender Sporting Almere dat ondanks de grote achterstand bleef voetballen en het  AURORA bijzonder lastig begon te maken. Bij een stand van 1-4 kreeg de thuisclub een strafschop die door keeper Aron van de Berg gestopt werd. AURORA kreeg aanvallen veel ruimte en bracht de stand op 1-5. De laatste 10 minuten van de wedstrijd vielen de doelpunten als rijpe appelen. Vi jf in totaal waarvan drie voor de thuisclub en twee voor AURORA.  Met een eindstand van 4-7 verliet AURORA voldaan het sportpark in Almere.