Verlies voor Celeritas mannen in Volendam

25 november 2018 om 22:14 Sport/sport Deel je nieuws

BUNNIK Tegen het sterke team van Volendam 3 zijn de mannen van Celeritas er niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen. In de te trage openingsfase van Celeritas waren het de ervaren Kras-Volendam spelers die door goed afrondend spel Celeritas gelijk op een 8-4 achterstand zetten. In het laatste gedeelte van de eerste helft ging Celeritas creatiever en sneller spelen en wist zo tot een 13-13 ruststand te komen.

Het was Kras-Volendam dat de tweede helft begon met een veranderde dekking waardoor Celeritas aanvallend tekort kwam. Er ontstond al snel een achterstand van 5 doelpunten, door de dekking aan te passen werd de achterstand gestaag terug gebracht. Helaas weet Celeritas in de laatste minuten vaker paal en lat te raken dan het net te treffen. De thuis ploeg hield met de 26-24 overwinning de punten in Volendam.

Zondag is in sporthal de Tol de streekderby tegen het Utrechtse Leidsche Rijn, gezien de stand op de ranglijst belooft het een spannende wedstrijd te worden. Tevens is het de vraag, weet Celeritas ongeslagen te blijven in eigen huis?