Mede mogelijk gemaakt door het Bunnik aan Zet fonds
Mede mogelijk gemaakt door het Bunnik aan Zet fonds nvt

Gemeente Bunnik start met Sjors Sportief & Sjors Creatief

20 september 2018 om 10:30 Sport/sport Deel je nieuws

Sjors Sportief & Sjors Creatief richten zich op basisschoolleerlingen en is voor verenigingen een goede manier om leden te werven.

Met Sjors Sportief krijgen basisschoolkinderen de kans om na schooltijd kennis te maken met allerlei sporten en creatieve activiteiten zonder direct lid te hoeven worden van een sport- of cultuuraanbieder. De sportclubs en cultuuraanbieders die deelnemen aan de actie kunnen hun vereniging en activiteit of kennismakingscursus gratis promoten in het kleurrijke Sjors-boekje.

In Bunnik zetten de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt zich via Sjors Creatief en Sjors Sportief in om alle kinderen kennis te laten maken met sportieve en creatieve activiteiten. Aanbieders van allerlei kennismakingsactiviteiten worden in een boekje verzameld dat wordt uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente. Kinderen kunnen zich inschrijven voor de activiteiten uit het boekje en doen zo allerlei nieuwe ervaringen op.

Een keuze maken voor een sport of creatieve activiteit is niet voor iedereen even makkelijk. Want het moet wel bij je passen. Met het Sjors boekje wordt je uitgenodigd om verschillende activiteiten uit te proberen, zodat je weet wat wel en niet bij jou past. Wel zo handig!

Je zal nog wel even geduld moeten hebben, want 30 januari 2019 is het pas zo ver. Dan staat de Kick-off gepland. Vanaf deze woensdagmiddag kunnen alle basisscholieren zich via de Sjors Sportief website inschrijven voor de leuke lessen die er georganiseerd worden. Dit aanbod duurt tot de zomer van 2019. Alle basisscholieren in Bunnik ontvangen dit boekje vanzelf op school; in de week voorafgaand aan de kick-off.

In september 2018 ontvangen alle creatieve- en sportieve aanbieders een uitnodiging om deel te nemen aan het project van Sjors. Geen mail ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact op met r.eerkens@bunnikbeweegt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie