De opspringende Milton van Dam brengt AURORA met 0-1 aan de leiding.
De opspringende Milton van Dam brengt AURORA met 0-1 aan de leiding. Peter Beemer

SV AURORA tankt vertrouwen!

31 oktober 2021 om 13:15 Sport Deel je nieuws

Het elftal van trainer Harold Valkenburg had wat goed te maken na  het debacle van vorige week .  Tegen SV PANTER uit Veenendaal dat met één wedstrijdpunt meer boven AURORA de ranglijst bezet, stonden alle neuzen weer de juiste kant op. Er moest gewonnen worden om niet verder in een negatieve spiraal te komen. Gewonnen werd er vanmiddag. Na een wat moeizaam begin kwam AURORA op een 0-1 voorsprong en kon in de tweede helft uitlopen na een 1-3 overwinning.
Na een half uur voetballen kwam AURORA door Milton van Dam tegen de verhouding in op voorsprong. SVP had tot die tijd de betere kansen maar wist niet te scoren. Na dit doelpunt nam AURORA het initiatief over en kreeg het langzaam de overhand. Tot de rust werd er niet meer gescoord.
Na de thee knokte AURORA zich op het zware veld naar een 0-2 door een fraai doelpunt van Milton van Dam. In de eindfase verkleinde de thuisploeg onverwacht de achterstand. Tot een slotoffensief van SVP kwam het niet en maakte Ronald van der Tol aan alle onzekerheid een einde door de eindstand op 1-3 te brengen