Ferdi Vermeulen ontwijkt een sliding van een verdediger van Musketiers
Ferdi Vermeulen ontwijkt een sliding van een verdediger van Musketiers Peter Beemer

MUSKETIERS heeft geen kind aan AURORA.

24 oktober 2021 om 12:48 Sport Deel je nieuws

Uit vier wedstrijden spelen wist AURORA 3 wedstrijdpunten te behalen dus werd het tijd om strijd te gaan leveren in deze thuiswedstrijd. Gezien de eindstand van 0-4 mogen we stellen dat AURORA deze wedstrijd totaal niet thuis gaf. Het ontbrak AURORA aan veel  basis onderdelen van het voetbal.  Het vertoonde spel was voor de trouwe support een doorn in het oog.
MUSKETIERS, dat met een zeer jonge ploeg in het veld kwam,  had dan ook weinig moeite met AURORA dat zich gemakkelijk naar de slachtbank liet leiden. Ondanks dat ging men rusten met een 0-1 achterstand en hoopte AURORA in de tweede helft op een beter resultaat. Het waren de gasten uit Elst die de voorsprong tot 0-4 wisten uit te bouwen, wat ook de eindstand werd.
Na het eindsignaal vertrokken de spelers en staf  teleur gesteld naar de kleedkamers.  AURORA zal na 5 wedstrijden uit een andere vaatje moeten gaan tappen want dit ziet er voor de komende wedstrijden niet goed uit.  Teren op één goede wedstrijd (uit bij DVSA) kan echt niet. Hopelijk herpakken de Aurorianen zich komende zaterdag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie