Verrijk het P21 verkiezingsprogramma

16 september 2021 om 13:51 Lokaal Deel je nieuws

Kom op 29 september om 20.00 uur naar P21 Plus, de aanvullingsavond

We hebben nog vijfeneenhalve maand te gaan tot de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het programma, waarmee we als P21 zoveel mogelijk stemmen hopen te behalen, is bijna klaar. Het is een groen en sociaal document geworden, waarin we onze ambities voor de gemeente Bunnik vormgeven in 8 hoofdstukken. Die ambities zijn hoog, op alle gebieden die de gemeentepolitiek bestrijkt.

Kom jij ons programma verrijken? Dat kan, tijdens P21 Plus, de aanvullingsavond. Mis je dingen? Heb je verbeterpunten of toevoegingen?

Meld je aan, dan krijg je het concept toegestuurd, zodat je beslagen ten ijs komt. Leden én sympathisanten van P21 zijn van harte welkom.

Na een korte inleiding op het programma gaan we in  kleinere groepen in gesprek over de verschillende thema’s: gezond wonen, gelukkig samen - leven, gezonde leefomgeving, mobiliteit, werken/leren/vrije tijd, een gezond klimaat, besturen met elkaar. Per tafel staat één hoofdstuk van het verkiezingsprogramma ter discussie. Je kunt zelf kiezen bij welke tafel(s) je input wil leveren. We eindigen met een kort overzicht van wat er zoal ter tafel is gekomen.

Op basis van jullie input stellen de programmacommissie en het bestuur van P21 een eindversie op die later ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de ALV. Deze ALV willen we eind oktober houden.

Aanmelding vooraf is verplicht in verband met Corona regels en om je het conceptprogramma te kunnen toezenden: www.p21.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie