Coco kan het!
Coco kan het! Jogchem Jalink

Voorstelling Coco kan het! in Bibliotheek Idea Bunnik

19 augustus 2021 om 14:14 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 1 september is er een Prentenboekenfestival in Bibliotheek Idea Bunnik met een voorstelling voor de allerkleinsten. Vandaag ga ik lekker vliegen! Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma. Dus ik kan het ook. Denk ik. Maar wat nou als ik het níet kan? Wat kan er allemaal gebeuren, boven in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt. Dat staat Coco allemaal te verzinnen, terwijl ze op de tak staat, klaar om voor het eerst te vliegen. En wat Coco allemaal bedenkt, en of ze straks écht kan vliegen.

Dat kun je allemaal zien in deze vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink, poppenspeler bij o.a. Sesamstraat en de Boterhamshow!

Aansluitend is de opening van het eerste wekelijkse Speel en Deelcafé. Kom gezellig met je kind naar een mooi verhaal luisteren en wissel ervaringen uit met andere ouders of verzorgers.

Waar: Bibliotheek Idea Bunnik, Camminghalaan 27c

Wanneer: Woensdagochtend 1 september

Start voorstelling Coco kan het!: 10.00 uur, toegang €3,50 per kind met maximaal één begeleider, online verkrijgbaar op www.ideacultuur.nl

Start Speel en Deelcafé: 11.00 uur (daarna wekelijks om 10.00 uur), toegang gratis

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie