RoodGroen P21 zoekt jou!

2 juni 2021 om 12:30 Lokaal Deel je nieuws

Heb jij een groen en sociaal hart, dat klopt voor een schone, leefbare gemeente waarin niemand buiten de boot valt, dan ben je bij P21 aan het goede adres. P21 is de lokale fusiepartij van GroenLinks, PvdA en onafhankelijken, die is opgericht in 1998 en die nu al 23 jaar bewijst dat breed gedragen lokale progressieve politiek het verschil maakt.

Wil jij weten wat er speelt in de lokale politiek?

Wil jij meedenken of meebeslissen over woningbouw, zonneparken, windmolens, infrastructuur en inrichting van de zorg in Bunnik?

Wil jij je politieke stem laten horen?

Kom dan op zondagmiddag 20 juni geheel vrijblijvend langs om kennis te maken met fractieleden, bestuursleden en anderen die voor P21 actief zijn  in de lokale politiek.

Meld je aan via www.p21.nl

Wat kun je verwachten:

- een korte inleiding van Inge Verhoef, voorzitter van de P21 fractie in de gemeenteraad, over de vraagstukken die nu en de komende jaren in onze gemeente gaan spelen;

- een vooruitblik op de ambities en speerpunten van het nieuwe verkiezingsprogramma van P21;

- ruime gelegenheid voor vragen, en antwoorden, in informele gesprekken met P21 raadsleden en bestuur;

- drankjes en borrelhapjes.

We doen dit uiteraard Coronaproof op een locatie met veel buitenruimte!

Wil je langskomen om je te informeren en vrijblijvend met ons in gesprek te gaan? Meld je dan aan via www.p21.nl

Kun je niet op 20 juni langskomen, maar ben je wel geïnteresseerd om meer te weten te komen over P21 en de mensen erachter? Ook dan ben je van harte welkom om je aan te melden. We nemen dan nog contact op voor een andere gelegenheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie