logo SV Odijk
logo SV Odijk Sv Odijk

Voetbalclub SV Odijk zoekt een Hoofd Jeugdopleiding

27 mei 2021 om 15:05 Sport Deel je nieuws

Wij zoeken een (jonge) enthousiaste voetbalgekke jeugdtrainer die een stap wil maken en zichzelf, als trekker van de jeugdopleiding van onze club, verder wil ontwikkelen.

Wij hebben een mooie club met veel (+/- 200)  jeugdspelers die met heel veel plezier en enthousiasme het voetbal beleven. Wij werken vanuit drie kernwaarden aan het jeugdbeleid van SV Odijk, te weten: sportief, plezier en veilig.  

Binnen de “jeugd opleiding” is de hoofddoelstelling van het Technisch Jeugd Beleid Plan het verbeteren van de kwaliteit van het spel en de ontwikkeling van teams en individuen op alle niveaus binnen SV Odijk. Door de jeugdopleiding te optimaliseren, is SV Odijk in staat om zo veel mogelijk jeugdspelers te laten ontwikkelen op zijn of haar niveau. SV Odijk bereikt hiermee een zo groot mogelijke doorstroming naar de seniorenafdeling van SV Odijk.

Doelstelling hierbij is om in iedere jaargang, een team te hebben dat met veel plezier in een zo hoog mogelijke klasse uitkomt. Bij de overige teams is het doel om het plezier boven het niveau te laten gaan waarbij kinderen zich wel graag verder ontwikkelen. Uiteindelijk doel is om hiermee een zo groot mogelijke doorstroming van jeugdspelers naar de seniorenafdeling te realiseren.

De hoofd Jeugdopleiding die wij zoeken: Is een enthousiaste persoonlijkheid die mensen weet te enthousiasmeren en motiveren;                                                                           Heeft ervaring in het door ontwikkelen van spelers, en krijgt de kans krijgt om ervaring “on the job” uit te breiden; Is in het bezit het van het diploma UEFA C; Weet doelstellingen vanuit beleid om te zetten naar de praktijk; Stelt trainingsstof op voor en implementeert deze in een jaarprogramma met de trainers; Ontwikkeld, implementeert en bewaakt samen met de TC het te voeren voetbalbeleid; Is communicatief vaardig en weet mensen te motiveren en mee te krijgen; Werkt nauw samen met TC, coördinatoren en Jeugdcommissie; Wil zich voor langere tijd/meerdere jaren binden aan de vereniging;

Tijdsindicatie: +/-10 uur per week. (2 avonden en dagdeel op zaterdag)

Wij bieden een fijne club waarin de kandidaat de vrijheid krijgt zichzelf te ontwikkelen; Een team van enthousiaste (opgeleide) voetbalvrijwilligers die graag willen samenwerken en van elkaar willen leren; Vergoeding in overleg.

Interesse of vragen? Stuur dan je motivatie naar: jeugd@SV-odijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie