Sporten met prachtig uitzicht op de Kromme Rijn
Sporten met prachtig uitzicht op de Kromme Rijn Malou Schutten

Fysio Bunnik en Medisch Training Centrum onder één dak!

19 april 2021 om 12:17 Lokaal Deel je nieuws

Maandag 19 april hebben wij met trots ons nieuwe Medisch Training Centrum in gezondheidscentrum De Loswal geopend. In de oude ruimte van de apotheek zijn er vier behandelruimtes en een grote trainingszaal gerealiseerd. We zijn ontzettend blij dat we nu al onze specialisaties kunnen aanbieden op deze prachtige locatie aan de Kromme Rijn. Ons Medisch Training Centrum was voorheen gevestigd in verzorgingshuis Bunninchem. Hier hebben wij  14 jaar een mooie ruimte kunnen huren en veel patiënten kunnen begeleiden. Toen de kans zich voor deed om uit te breiden op onze locatie aan de Langstraat, hebben wij dit met beide handen aangegrepen zodat we alle zorg onder een dak kunnen aanbieden. We blijven natuurlijk onze patiënten in Bunninchem zien. We zijn ontzettend blij met deze nieuwe ruimte met een prachtig uitzicht op de Kromme Rijn.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten maken gebruik van de oefenzaal om te trainen met patiënten. U kunt bij ons terecht voor onder meer (sport)blessures, COPD-training en Covid-19 herstel.  Met een individueel programma dat gericht is op het herstel van uw klachten helpen wij u graag verder om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Als de coronamaatregelen in de toekomst versoepelen zullen wij ook weer starten met trainen in groepsverband.

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om gezondheidscentrum De Loswal in te richten als paramedisch centrum, waar patiënten terecht kunnen voor Fysiotherapie, Cesartherapie
(de-oefenpraktijk.nl). Vanaf juni 2021 volgen er meerdere disciplines. We willen een gezondheidscentrum creëren dat toegankelijk en laagdrempelig is en waar een vertrouwde sfeer heerst. De patiënt staat bij ons centraal.  

Zie onze website (www.fysiobunnik.nl) voor meer informatie over onze werkwijze en specialisaties. U bent van harte welkom! Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie