De vroegere bewoners van kasteel Beverweerd en hun verhalen, uitgebeeld door Toneelgroep BeZeT tijdens Open Monumentendag 2018
De vroegere bewoners van kasteel Beverweerd en hun verhalen, uitgebeeld door Toneelgroep BeZeT tijdens Open Monumentendag 2018 Yvon Hoogendijk

Open Monumentendag Bunnik zoekt nieuwe comitéleden

30 november 2020 om 13:53 Lokaal Deel je nieuws

Jaarlijks wordt er in Nederland de Open Monumentendag (OMD) gehouden op de tweede zaterdag van september. Bijna elke gemeente heeft een comité, dat deze dagen plaatselijk organiseert. De Bunnikse leden organiseren al een aantal jaar succesvolle dagen in de gemeente. Zij vinden dat het tijd is om het stokje over te dragen.

Zij zijn op zoek naar opvolgers met nieuwe ideeën over de invulling van de OMD in de komende jaren. Zij doen een beroep op inwoners van de gemeente Bunnik, die ons cultureel erfgoed een warm hart toedragen en organisatietalent bezitten. Om samen met de monumenteigenaren, die hun monumenten openstellen, deze dag tot een succes te maken. De gemeente draagt jaarlijks een financieel steentje bij, zodat het ook mogelijk is om leuke activiteiten en een Klassendag te organiseren. Kortom, help mee om, samen met monumenteigenaren, één keer per jaar de Bunnikse monumenten in het zonnetje te zetten.

Het huidige comité dankt de monumenteigenaren en vrijwilligers hartelijk voor de medewerking aan de OMD de afgelopen jaren. Het was een groot plezier dit te organiseren en met jullie samen te werken.

Voor meer informatie kun je terecht bij Piet Koning (p.ckoning@freeler.nl) of Yvon Hoogendijk (yvon@hoogendijk.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie