Doe mee aan de Bingo Challenge!
Doe mee aan de Bingo Challenge! Lydia Plat

Lockdown bingo challenge voor jongeren!

17 februari 2021 om 12:44 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Er zijn veel jongeren die tijdens deze lockdown last hebben van somberheid en stress. Graag wil Jongerenwerk De Schoudermantel jullie positieve energie aanwakkeren en jullie uitdagen om (meer) naar buiten te gaan, lekker te bewegen en in contact te blijven met elkaar.

Spelregels: Probeer bingo te behalen door 5 activiteiten te ondernemen in deze lockdown periode. Die activiteiten hebben allemaal een nummer op een bingokaart en die vind je op www.schoudermantel.nl. Maak één rij vol of de hele kaart; de bingo mag horizontaal, verticaal en diagonaal zijn. Van elke activiteit maak je een foto of filmpje als bewijsmateriaal. Je kunt in je eentje meedoen maar ook als groepje. Je maakt groepjes van 3 max. 4 personen als je de challenge doet om de hele bingo kaart te doen.

Er zijn prijzen te winnen voor de eerste individuele bingo en voor het snelste groepje met een volle bingo kaart.

Inleveren: Zorg dat je per activiteit een foto of filmpje maakt als bewijsmateriaal. Als je een bingo hebt stuur je de foto’s naar eburgman@schoudermantel.nl – Schrijf de nummers van de activiteiten erbij!

Deadline: Woensdag 24 februari 2021.

Prijsuitreiking: De winnaars worden via onze social media kanalen bekend gemaakt. De prijsuitreiking is woensdag 24 februari in de voorjaarsvakantie. Je kunt je prijs ophalen bij De Schoudermantel in Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie