Prijswinnaars Ojikse Online Bingoshow!
Prijswinnaars Ojikse Online Bingoshow! CV de Rijnpinters

Virtueel Carnaval in Ojik; groot succes!

16 februari 2021 om 15:50 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De Rijnpinters gingen dit jaar voor het eerst in hun historie online met een Virtueel Carnavalsweekend. Het was een groot succes. Met als hoogtepunt de Ojikse Online Bingoshow op zaterdagavond 13 februari.

Zaterdag 6 februari werd er afgetrapt met het rondbrengen van de 49ste carnavalskrant, waarin de Rijnpinters de trouwe sponsoren een hart onder de riem staken in deze bijzondere tijd. Donderdag 11 februari stond in het teken van het rondbrengen van stamppotten langs de vaste gasten van de plusavond, tijdens de Plus Stamppotavond. De stamppotten werden mede mogelijk gemaakt door Rabo ClubSupport, verzorgd door het Wapen van Bunnik en kosteloos rondgebracht door de Rijnpinters. Overal werden de Rijnpinters met open armen ontvangen.

Ojikse Online Bingshow
Zaterdagavond 13 februari stond de klapper op het programma: de Ojikse Online Bingoshow. Met ruim 750 verkochte kaarten beloofde het een gezellige avond te worden en dat werd het ook! Met een openingswoord van Burgmeester van Bennekom, Optredens van onze dansgroepen, muzikale ondersteuning van onze huis-dj Robert en zanger Michael Oomen. Prins Bright die de avond presenteerde, prijzen voor de best verklede huishoudens en natuurlijk het uitreiken van de fantastische bingoprijzen, zoals; 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo de Kruijf Odijk, een jaar lang gratis brood van Bakkerij Sjaak Doeleman, een weekend Texel voor 2 personen inclusief ontbijt in Hotel de Branding in de Koog, een Nintendo Switch, een cash bedrag en nog veel meer. Dank aan alle deelnemers en natuurlijk de sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Zonder jullie was het nooit zo top geworden is als dat het werd!

De afsluiter
Zondagochtend mocht de traditionele carnavalentijnsmis niet ontbreken. Die volledig volgens thema online te volgen was via de kerkradio en YouTube. De mis stond in het teken van Valentijnsdag. De afsluiter was zondagmiddag om 13:11 uur met de Virtuele Optocht van Ojik via de social mediakanalen van de Rijnpinters. In een negendelige serie werd er teruggeblikt op de optochten van de afgelopen 9 jaar. Mooi om die bonte stoet weer voorbij te zien trekken!

De Rijnpinters hebben ervan genoten om het Virtueel Carnaval te mogen organiseren. Graag zien de Rijnpinters jullie volgend seizoen weer in de Leutbunker waar wij met zijn allen (als het eenmaal weer mag) een nog groter feest zullen gaan neerzetten als normaal!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie