Ojikse Online Bingoshow!
Ojikse Online Bingoshow! Robert Geurts Productie.nl

Doe mee met de Ojikse Online Bingshow!

1 februari 2021 om 09:44 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De Rijnpinters gaan dit jaar online met het eerste Virtueel Carnavalsweekend in de historie. Met als hoogtepunt de Ojikse Online Bingoshow op zaterdagavond 13 februari, met fantastische prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo de Kruijf Odijk. Kijk snel op www.bingo.rijnpinters.nl en doe mee!

De zaterdagavond is normaal de meest uitbundige avond van het feestweekend met ons Demasquébal. De gezelligheid van deze avond gaan wij zaterdag 13 februari van 20:00 tot 23:11 uur creëren in jouw huiskamer met onze Ojikse Online Bingoshow! Het zal een avond worden vol leut, gezelligheid en vertier, zoals je van ons gewend bent. Zo zullen onze dansgroepen hun dans laten zien, zal de hele avond bol staan van de beste carnavalskrakers en niemand minder dan Michael Oomen zal live een gezellig nootje komen zingen. Uiteraard mag iedereen deelnemen aan dit gezellige, avondvullende programma. Enige wat je nodig hebt is ons bingopakket en internet. De rest regelen wij.

Deelname aan de Online Bingoshow kost € 5,55. Voor dit bedrag krijg je 5 bingokaarten. Er zijn 5 bingorondes. Per bingoronde hebben we 4 winkansen met als klapper de volle kaart! Elke ronde speel je mee met minimaal 1 kaart. Natuurlijk mag je ook meerdere setjes van 5 kaarten bestellen. Voor de volle kaart hebben wij 5 fantastische hoofdprijzen weten te realiseren, namelijk: (zoals hierboven al benoemd) 1 minuut gratis winkel in samenwerking met Jumbo de Kruijf Odijk, een jaar lang gratis brood mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Sjaak Doeleman, een weekend Texel voor 2 personen inclusief ontbijt in samenwerking met Hotel de Branding in de Koog, een Nintendo Switch en een cash bedrag. Daarnaast hoort bij een gezellige bingoshow natuurlijk een lekker hapje en een drankje. Daarom hebben wij samen met het Wapen van Odijk heerlijke borrelboxen samengesteld, die tegelijk kunt bestellen met jouw bingokaarten. Vanaf €8,- heb je al een lekkere snack voor bij de Ojikse Online Bingoshow.

Enthousiast geworden? Surf dan snel naar www.bingo.rijnpinters.nl om jou ticket voor de Online Bingoshow te reserveren en kans te maken op onze fantastische prijzen! Het is mogelijk om tot vrijdag 12 februari tot 21:00 uur jouw bingokaarten te bestellen. Het Online Bingopakket zal persoonlijk bij je thuis afgeleverd worden, met alle uitleg die je nodig hebt om de Ojikse Online Bingoshow tot een succes te maken.

Kijk voor het volledige Virtueel Carnavalsprogramma op www.rijnpinters.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie