Kofferbak met quarantaine pakketen kalkoen van de boer
Kofferbak met quarantaine pakketen kalkoen van de boer Eveline Westeneng

Kalkoen van de Boer Drive-Inn Bunnik

2 december 2020 om 12:33 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Kalkoen van de Boer Drive-Inn

Bunnik - Wat is kerst zonder Kalkoen? Voor veel mensen een ware traditie. Al meer dan 10 jaar komen mensen uit het hele land om een verse Nederlandse kalkoen voor het kerstdiner te kopen bij Kalkoen van de Boer in Bunnik. Ook dit jaar kiezen mensen voor puur scharrel vlees. Alleen het ophalen gebeurt in dit corona jaar anders dan anders. Geheel corona-proof door middel van een Drive-Inn. 

De kalkoenen komen van een Nederlandse kalkoenenboerderij. Het zijn Caringa Cartier kalkoenen en kenmerken zich door de chique, zwarte veren en staan bekend om de unieke malse smaak van het vlees. De kalkoenen zijn op een diervriendelijke manier grootgebracht met geduld en passie van de boer. Net voor kerst worden de kalkoenen geheel vers en schoon aangeleverd. Het vullen doet u naar eigen recept, maar vulpakketten en lardeerspek zijn ook te bestellen bij kalkoenvandeboer.nl. Aan de hand van de groepsgrootte bij  het kerstdiner kan het gewenste gewicht van de kalkoen worden aangegeven.  Het kan al vanaf 4 kilo (voor 4 tot 6 personen) tot ongeveer 10 kilo. Het ophalen is op 23 en 24 december bij Plattelandwinkel de Achterdijk in Bunnik.

Boomgaard Kerst Drive-Inn
Om het ophalen corona-proof te doen organiseren we een Boomgaard Kerst Drive-Inn. Na het succes van de drive-inn door onze boomgaard in de lente en de zomer laten we nu het winter seizoen van de boomgaard zien. Nu natuurlijk wel in Kerstsfeer. De mensen rijden een route door de boomgaard over een verhard pad en kunnen genieten van de natuur. Aan het eind van de rit wordt het bestelnummer doorgeven en de kalkoen en overige bestellingen zo in de kofferbak gezet.

Help de boeren – quarantaine Kerstpakket
Net als bij de vorige edities van de boomgaard drive-inn is er nu ook een quarantaine kerstpakket. Helemaal bomvol met streekproducten om de feestdagen mee door te komen. En diverse gerechten mee te maken. Met de aankoop van dit quarantaine Kerstpakket steun je de boeren want zij missen de afzet naar de horeca.  Lekker puur eten uit je eigen streek!

Bestellen
Om teleurstellingen te voorkomen is bestellen noodzakelijk. Lekker vanuit je luie je kerstbestelling doen. Op 23 of 24 december maakt u er een gezellig familie uitje van om alles op te halen.

www.kalkoenvandeboer.nl
www.krommerijnfruit.nl

Plattelandwinkel de Achterdijk
Achterdijk 25 – 3981 HA  BUNNIK

Plattelandwinkel open en ophalen op:
23 december 9.30 – 18.00 uur
24 december 8.00 – 15.00 uur
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie