Inhoud pakket
Inhoud pakket KNVB Campus

KNVB Campus steunt stichting “Het Vergeten Kind” met verkoop van sinterklaaspakketten.

18 november 2020 om 15:00 Overig Deel je nieuws

Het personeel van de KNVB Campus introduceert de KNVB Campus@Home – sinterklaaspakketten en steunt hierbij Stichting “Het Vergeten Kind”. Deze pakketten zijn ontstaan naar aanleiding van de huidige maatregelen en ontwikkelingen omtrent corona waarin er geen bijeenkomsten meer kunnen worden georganiseerd op de evenementenlocatie.

Normaliter biedt de KNVB Campus plaats aan een grote verscheidenheid aan activiteiten. Zo vind je er Het Nederlands Elftal, de Leeuwinnen, Jong Oranje en andere vertegenwoordigde elftallen. Daarnaast kun je als bedrijf ook terecht op de evenementenlocatie voor vergaderingen, congressen of opleidingen. Hier wordt topsport gecombineerd met het bedrijfsleven. Je kunt dus zomaar Frank de Boer tegen het lijf lopen.

Ook de KNVB Campus kampt nu met rustige tijden wegens de sluiting van de horeca. Sinds maart zijn grote samenkomsten op de KNVB Campus niet meer toegestaan vanwege de getroffen landelijke maatregelen. Naar aanleiding hiervan start de KNVB Campus met nieuwe projecten. Deze tijd vraagt om nieuwe initiatieven en veel creativiteit. Zo ontstond het idee voor de verkoop van KNVB Campus @home. Afgetrapt met de Sinterklaaseditie! Dit is een pakket met allerlei lekkernijen voor tijdens de Sinterklaasviering.

Geen kind mag vergeten worden. Hier draagt Stichting “Het Vergeten Kind” zorg voor. Kwetsbare kinderen worden ondersteund zodat ze weer even “gewoon” kind kunnen zijn. Door samen te spelen, te lachen en plezier te maken creëren ze positieve herinneringen. Stichting “Het Vergeten Kind” organiseert diverse activiteiten om het leefklimaat van kinderen te verbeteren en te laten zien hoe het ook anders kan. Met aankoop van dit pakket steun je deze stichting! 10% (0,65 cent) van elk verkocht pakket gaat naar deze stichting.

Met de sinterklaaspakketten maak je er thuis toch nog een feestje van tijdens Sinterklaas. De lekkernijen in de box zijn gemaakt door de chefs van Oranje. De pakketten kosten €6,50 per persoon en zijn op 4 en 5 december op te halen op de KNVB Campus in Zeist. De enige echte mascotte Dutchy zal de pakketten uitdelen. Het pakket bestaat uit kruidnoten (doe-het-zelf-pakket), stafkaasstengels, Oranje macarons, een gehaktstaaf, pompoensoep met broodjes, oranje chocolademelk en gevulde speculaas. Daarnaast kun je extra KNVB goodies bestellen. Tip: nog geen sinterklaascadeau in huis? Wij leveren het ingepakt mee! Bestel direct via www.knvbcampus.nl!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie