De TrösT Lijn

3 april 2020 om 16:48 Mensen Deel je nieuws

In deze weken waarin we live contact zoveel mogelijk moeten mijden, waarin alle sociale activiteiten zijn afgelast en je op jezelf teruggeworpen wordt, blijft het missen van een dierbare natuurlijk gewoon doorgaan. Misschien heb je juíst nu wel behoefte aan een gesprek waarin je van gedachten kunt wisselen.

Wij van TrösT willen je graag een luisterend oor bieden via De TrösT Lijn. Onze vrijwilligers zijn beschikbaar om mee te bellen; om even een gesprekje hebben, om je verdriet even kwijt te kunnen, een vraag te stellen en een steuntje in de rug te krijgen.

Voor wie?
De TrösT Lijn is er voor iedereen die een overleden dierbare mist. Het maakt niet uit of dat nog maar kortgeleden is of al heel lang, missen blijf je altijd doen. Misschien ken je TrösT al via onze activiteiten, kijk anders even op www.trost.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Hoe werkt het?
Stuur een mailtje naar info@trost.nl waarin je aangeeft dat je behoefte hebt aan een telefonisch gesprek. Zet in de mail je naam en je telefoonnummer en eventueel ook of je met een man of een vrouw zou willen praten. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Als er vragen zijn over deze actie, stel ze gerust in de mail!

Deze actie loopt totdat we weer kunnen starten met onze activiteiten op diverse locaties in- en rond Utrecht.

Over Tröst
Stichting TrösT bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers die een ontmoetingsplaats willen bieden aan mensen die met verlies door de dood te maken hebben. TrösT geeft niet alleen troost maar ook aandacht en inspiratie. Dit doen we door het aanbieden van creatieve workshops, lezingen, informatieavonden, filosofische cursussen, muzikale- en literaire activiteiten en maandelijkse ontmoetingen in café TrösT. Nieuwsgierig naar het programma? Kijk voor meer informatie op www.trost.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie