Boekenweek 2020
Boekenweek 2020 Ideacultuur

Programma Boekenweek in Bibliotheek Idea Bunnik

25 februari 2020 om 16:05 Activiteiten Deel je nieuws

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van de rebellen en dwarsdenkers. In de literatuur is er ruimte voor alle geluiden. Het lef van schrijvers om taboes te doorbreken en een steen in de vijver te gooien is van levensbelang voor onze samenleving. Daarom koesteren we de vrijheid die door schrijvers genomen wordt om tegen de stroom in te werken, om dwars en vervelend te zijn, onaangepast en onafhankelijk. In Bibliotheek Idea Bunnik is er het volgende te doen.

Leesclub

Wil je meedoen in een leesclub Literatuur? Op dinsdag 10 maart is er om 18.30 uur een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Idea Bunnik. Toegang is gratis, aanmelden op www.ideacultuur.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Voorleeskwartiertje en Ouder & Kind café

Woensdag 11 maart om 10:30 uur staat het Voorleeskwartiertje in het teken van Anders Zijn. Aansluitend om 11:45 uur kun je in het Ouder & Kind Café met andere ouders ervaringen delen over de opvoeding van je kindje. Neem je kindje mee! Gratis, aanmelden niet nodig

Gast aan Tafel

Om 12.00 uur op woensdag 11 maart staat Maarten ‘t Hart centraal bij Gast aan Tafel. Wat maakt Maarten ‘t Hart een rebel en dwarsdenker? Neem je favoriete boek van Maarten ‘t Hart mee en schuif aan. Elke woensdagmiddag van is er een Gast aan Tafel lunch-ontmoeting. Je kunt je verhaal delen of gewoon aanschuiven om onder de mensen te zijn. Neem je eigen lunchpakket mee. De koffie en thee staan voor je klaar! Bibliotheek Idea Bunnik Camminghalaan 27c. Aanmelden niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie