Ook voor jou is er plek in de zorg!

4 november 2019 om 17:12 Zorg Deel je nieuws

QuaRijn biedt vanaf januari een betaald opleidingstraject voor zij-instromers die in de zorg willen werken. De ouderenzorgorganisatie in de gemeente Bunnik gaat een grote groep nieuwe medewerkers aannemen.

Meteen aan het werk
De nieuwe collega’s gaan aan het werk bij een van de woonzorgcentra van QuaRijn en in de wijkzorg, waarbij de organisatie inspeelt op de ontwikkeling dat ouderen steeds langer thuis blijven wonen. De nieuwe zorgmedewerkers volgen naast hun werk intern een twee of driejarige MBO- of HBO-opleiding. Waarbij aandacht voor de zorg en het inspelen op de wensen en behoeften van de cliënten centraal staan. QuaRijn werkt samen met opleidingsinstituten in de regio en biedt nieuwe medewerker een opleiding op maat aan. De startdatum is in overleg met de opleidingsinstituten.

Zij-instroom
Mascha Versteeg, adviseur Opleiden en Leren: ‘Gaaf dat we zoveel mogelijk nieuwe medewerkers gaan opleiden. We hopen een gevarieerde groep binnen te halen, inclusief herintreders en doorstromers helpende naar verzorgende IG, medewerker maatschappelijke zorg of verpleegkundige.’

Laura en Peter
QuaRijn zij-instromers Laura Roosen en Peter Aalbers vertellen nieuwe medewerkers graag over hun persoonlijke carrièreswitch. Peter (25) is leerling-verpleegkundige bij QuaRijn: "Ik werkte voorheen in de horeca en nu drie dagen in de wijkverpleging in Veenendaal en ga één dag naar school in Hilversum. Ik vind het fijn als ik iets voor de mensen kan betekenen, ik haal daar veel voldoening uit. Sinds ik in de zorg werk, is alles wat ik doe van betekenis.”

Laura (34) , is na een uitstap van twaalf jaar in een andere branche, weer terug in de zorg bij QuaRijn. “Het zorgen voor mensen heeft altijd in mij gezeten, net als de wens om mijn diploma alsnog te halen. Gelukkig heb ik mijn opleiding in een jaar kunnen afmaken en ben ik helemaal gelukkig met mijn werk in de zorg. Ik kan oprecht zeggen dat er voor iedereen plek is in de zorg!”

27 november informatieavond
Kom dan naar de informatieavond op woensdag 27 november van 19.00 tot 21.00 uur op twee verschillende locaties: Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn en De Koekoek in Veenendaal.

Nu al geïnteresseerd?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met het recruitmentteam QuaRijn: talentplein@quarijn.nl.

Voor meer informatie https://www.werkenbijquarijn.nl/zorgtoppers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie