Feestelijke middag voor senioren met Conny Vink

11 oktober 2019 om 13:14 Muziek Deel je nieuws

Op zaterdag 26 oktober 2019 organiseert Rotary Club Bunnik de bekende feestelijke middag voor senioren, dit jaar in Postillion Hotel Bunnik, Baan van Fectio 1 in Bunnik. De jaarlijkse gebeurtenis wordt deze keer opgeluisterd door zangeres Conny Vink. De middag wordt ondersteund door Postillion Hotel Bunnik en door de lokale middenstand. Parkeren is gratis.

Conny Vink

Conny werd onder andere bekend met de hit Bossa Nova Boy (1968), De Toeteraar (1969), "Maak je niet dik (dun is de mode)" (1970) en Dansen is plezier voor twee (1976). Conny was in de jaren 70 vooral bekend door de platen die ze maakte met het kinderkoor De Schellebellen. In 1968 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival 1968 met het liedje Hé, moet je bij mij zijn, en in 1969 nogmaals met De Toeteraar.

Toegangskaarten

De middag is bedoeld voor senioren (65+) in de gemeente Bunnik. De toegangskaarten zijn gratis, maar moeten wel besteld worden. Zonder kaartje kunt u niet aan de middag deelnemen. Als u afhankelijk bent van begeleiding moet u een extra kaartje voor de begeleider bestellen. Leden van senioren verenigingen in de gemeente kunnen zich bij de activiteitenbegeleiders aanmelden. De kaartjes worden ook door deze begeleiders uitgereikt. Overige senioren kunnen zich van 16 tot en met 21 oktober opgeven bij Lilianne Geenen van Rotaryclub Bunnik, 06-50263909 of lgeenen@hotmail.com. Het aantal kaarten is gelimiteerd, dus op=op. Als u zich opgeeft, rekenen we erop dat u ook echt komt. We willen anderen niet teleurstellen!

Als u niet zelfstandig naar het Postillion Hotel kunt komen, dan kunt u bij uw opgave verzoeken om vervoer. De middag begint om 14:30 uur, de zaal is open vanaf 13:30 uur. Het optreden van Conny Vink is van 14:30 tot 16:00 uur, onderbroken door een pauze. In de pauze wordt een drankje aangeboden en is er een loterij. Het nummer van uw kaartje is uw lotnummer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie