Startzondag Witte Kerkje

9 september 2019 om 09:52 Religie Deel je nieuws

Zondag 15 september viert de Protestantse Gemeente Odijk de jaarlijkse startzondag met een kerkdienst in de open lucht. In de pastorietuin, gelegen achter het Witte Kerkje, is daar genoeg plaats voor.

Dominee Kees Visser: "Eens per jaar houden we de kerkdienst onder de open hemel. Zo willen we ook uitdragen dat we een open gemeente zijn. Laat het maar klinken, iedereen is welkom!"

Een goed verhaal

De bijbel is een spiegel voor ons dagelijks leven. Hij staat vol met verhalen die bemoedigen, troosten en inspireren. We vinden altijd wel ergens in de bijbel ‘een goed verhaal’ dat ons aanspreekt en dat we kunnen delen met anderen. In de kerkdienst horen we er een voorbeeld van: we gaan schatgraven.

Tuinstoel mee

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd de dienst mee te maken, deze begint om 10.00 uur. Neem wel een tuinstoel mee om op te zitten.

Mochten er onverhoopt buien vallen, kan worden uitgeweken naar de kerk. Als er koffie is gedronken na de dienst, gaan we verder met elkaar in gesprek: wat is voor ons een goed (bijbel)verhaal? De startzondag besluit met een gezamenlijke lunch, waarvoor ieder iets lekkers meeneemt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie