Gevarieerd menu in de Bibliotheek

10 mei 2019 om 10:26 lokaal Deel je nieuws

In Bibliotheek Idea Bunnik vindt elke woensdagmiddag Gast aan Tafel plaats, een lunch-ontmoeting waar iedereen mag aanschuiven en meepraten.

De komende weken hebben we voor u een gevarieerd menu.

Mensenbieb

Als voorgerecht starten we met de uitnodiging dat iedereen van harte welkom is om naar de bibliotheek te komen om te vertellen over wat je bezighoudt. Je kunt je verhaal delen of gewoon aanschuiven.

Het hoofdgerecht over de ontwikkeling van de mens wordt op bijzondere wijze geserveerd op woensdag 15 mei.

Een amuze uit het werk van Annie M.G. Schmidt vertellen we aan u op woensdag 22 mei. U bent welkom om te komen luisteren en eventueel zelf voor te lezen.

Reizen

Het toetjesbuffet voor de weken erna staat in het teken van reizen of “ over de grens”. Het startpunt op woensdag 28 mei is Zweden. Dan vertelt onze eigen medewerkster over haar liefde voor dit land.

Op woensdag 19 juni schuift Elvis Nicastia aan. Hij is schrijver en levensgenieter met een Curaçaose achter grond. Tijdens Gast aan Tafel deelt hij graag zijn fascinatie voor zijn geboorte eiland Curaçao. Verder komt zijn boek “toeval der dimensies” aan bod. Nicastia: “Mijn voorliefde voor de mens en zijn gedraging heeft er voor gezorgd dat ik een boek over toeval ben gaan schrijven“. U bent van harte welkom om te luisteren naar de toelichting over het begrip toeval vanuit zijn eigen visie.

Meedoen?

De route voor de andere woensdagen staat nog open. Pakt u uw koffers en neemt u ons mee? U bent bij Gast aan Tafel onze reisleider om te praten over uw favoriete land!  

Bibliotheek Idea Bunnik, Camminghalaan 27c iedere woensdag van 12:00 – 13:00 uur. Aanmelden niet nodig. Neem je eigen lunchpakket mee. De koffie en thee staan voor je klaar! www.ideacultuur.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie