Caroline Raven showt het nieuwe shirt.
Caroline Raven showt het nieuwe shirt. Richard Thoolen

Voorbereiding Avondvierdaagse in volle gang

12 april 2018 om 22:32 partnercontent

Van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 zal voor de 46ste keer de avondvierdaagse worden gelopen in de gemeente Bunnik. Het bestuur is druk bezig met de organisatie om het straks allemaal op rolletjes te laten verlopen. Dinsdag wordt er gelopen in Odijk, woensdag in Werkhoven, donderdag in Bunnik en vrijdag weer in Odijk. Volgens het schema zou er oorspronkelijk op woensdag in Bunnik gelopen worden, maar toen bleek dat de avondvierdaagse vanuit Utrecht op die dag onze route zou kruisen is besloten woensdag in Werkhoven te gaan lopen.

Andere wijzigingen ten opzichte van vorig jaar: dit jaar zal de organisatie van de avondvierdaagse duidelijker herkenbaar zijn. Er zijn speciale shirtjes aangeschaft waarop aan de voorkant het logo van de avondvierdaagse is aangebracht en aan de achterkant in het groot CREW. Om verwarring te voorkomen is voor een kleur gekozen die door geen enkele school gebruikt wordt : ROZE!

Een derde verandering is dat de inschrijving niet meer via de scholen loopt, maar men zich direct inschrijft via de website, alwaar men ook de betaling via iDeal kan verrichten. Dit ontlast de scholen van het bij moeten houden van deelnemerslijsten en incasseren van het deelnemersgeld.

Het bestuur is aangevuld met drie nieuwe namen: Caroline Raven als aankomend voorzitter, An van Osselaer als secretaris in samenwerking met Stevien Gardenier. Met het aantreden van deze personen zal de avondvierdaagse de komende jaren zeker georganiseerd kunnen worden.-

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie