Kerstmuziek voor Bunnik

donderdag 15 december 2022 19:30 tot 20:30

Kom op donderdag 15 december aanstaande naar de Oude Dorpskerk in Bunnik. Vanaf half acht presenteert Vocaal Ensemble Cantecleer de resultaten van haar Kerstproject 2022. In een uur vol kerstbeleving kun je kun je uitbundig meezingen en luisteren naar hartverwarmende en opgewekte Kerstliederen. Koorlid Lien vertelt een kort maar wijs kerstverhaal van Godfried Bomans.

Projectzangers 

Voor deze gelegenheid wordt koor Cantecleer versterkt met projectzangers uit Werkhoven, Odijk, Bunnik en zelfs uit Driebergen. Samen gaan ze zorgen voor een muzikaal kerstwonder: in slechts 6 avonden repeteren hebben ze een prachtig zingend koor neergezet.

Carols

Er zijn veel Engelse Carols te horen maar ook smeltende Duitse Weihnachtslieder. Franse herders krijgen bezoek van Engelen en zien het Licht. Drie koningen volgen een ster. 

De muziek volgt de hele Europese geschiedenis, van 1400-zoveel tot hedendaags. Componist Philip Stopford van het aandoenlijke lied Lulli, Lulla kun je vandaag zien dirigeren op Youtube.

Blokfluitklanken

Bij Kerst passen herderlijke blokfluitklanken. Daarom doet het Bunniks Blokfluit Ensemble van de Muziekschool mee. Onder leiding van Iris de Vette creëren ze een magische kerstsfeer. 

Vergeet voor even de donkere tijd en deel met ons de magie van Kerst. 

Kerk open om 19.00 u. Aanvang 19.30 u. Einde ongeveer 20.30 uur. 

Algemene leiding: Alice van Rossem

Toegang is gratis, collecte na afloop.

Locatie