Agenten troffen tientallen kilo's harddrugs en meerdere tonnen aan contant geld aan.
Agenten troffen tientallen kilo's harddrugs en meerdere tonnen aan contant geld aan. Politie.nl

Tonnen cash, dure auto’s en kilo’s harddrugs gevonden

7 december 2023 om 16:35 Misdaad

REGIO In een lopend onderzoek naar witwassen en handel in drugs heeft de politie vijf personen aangehouden, onder wie drie Utrechters. De politie en de FIOD doorzochten daarvoor acht woningen en bedrijfspanden in Utrecht, Houten, Bilthoven en het Gelderse Meteren.

De doorzoekingen vonden afgelopen maandag 4 december plaats in vier woningen in Utrecht, een bedrijfspand in Houten, een garagebox in Bilthoven en een woning en bedrijfspand in Meteren. Agenten troffen tientallen kilo’s harddrugs en meerdere tonnen aan contant geld aan. De politie nam verder dertien voertuigen en ‘diverse communicatiemiddelen in beslag’.

De vijf verdachten zitten vast op verdenking van handel in drugs en witwassen. Het gaat om drie mannen uit Utrecht van 33, 50 en 52 jaar oud, een 50-jarige man uit de gemeente West Betuwe en een 51-jarige man uit Zaltbommel. Een van de verdachten probeerde nog met zijn auto te vluchten, maar na een korte achtervolging werd hij alsnog klemgereden in Culemborg. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.

(Bron: RTV Utrecht)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie