Afbeelding
KLF MEDIA

UPDATE: Bewoner woning in Houten overvallen; politie zoekt camerabeelden

24 maart 2024 om 11:15 Misdaad

HOUTEN In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 maart is een 33-jarige man in zijn huis aan de Snoeksloot in Houten overvallen. De politie doet onderzoek en vraagt inwoners camerabeelden uit de buurt of informatie te delen.

Rond 03.00 uur werd er bij het huis aan de Snoeksloot in Houten aangebeld. Op dat moment was de 33-jarige bewoner nog wakker. Toen hij de deur opendeed om te kijken wie er aanbelde, werd hij meteen vastgepakt en geslagen door een jonge man. Een andere jonge man ging in zijn huis op zoek naar waardevolle spullen. Daarna vluchtten beide mannen naar buiten. De bewoner is door een ambulance nagekeken voor zijn verwondingen.

OPROEP

De politie deed een sporenonderzoek in de woning. Daarnaast starten zij een buurtonderzoek op. De politie komt graag in contact met mensen uit de omgeving van de Snoeksloot die camerabeelden hebben en doet een oproep: ,,Heeft u een deurbelcamera, dashboardcamera of andere camera die opnames heeft tussen 02.30 en 03.30 uur uit de omgeving? Deel het met ons! Ook als u meer informatie heeft, bijvoorbeeld wanneer u iets heeft gehoord of gezien, vragen wij u dringend contact met ons op te nemen!”

Wie een tip heeft kan dat laten weten via het tipformulier op www.politie.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie