Afbeelding
Tanja de Vries

Gluurpietjes voor kinderen én ouderen

23 november 2020 om 19:35 Onderwijs

ODIJK In Odijk zijn Gluurpietjes actief! Deze Gluurpietjes gluren echter niet bij mensen naar binnen, maar worden voor het raam gehangen en gluren naar buiten. De lagere klassen van basisschool De Bongerd hebben deze Gluurpietjes gemaakt voor oudere leden van de Huiskamer van Odijk.

In deze coronatijd heeft de Huiskamer van Odijk haar oudere – niet digitaal actieve leden – al vaker verblijd met vrolijke post. Ditmaal was er een fijne samenwerking met de groepen 1/2 en 3 van De Bongerd. De kinderen hebben elk een speciale kleurplaat van een gluurpietje vrolijk versierd. Alle kinderen van Odijk kunnen op zoek gaan naar de Gluurpietjes die achter de ramen naar buiten gluren. 

Tanja de Vries, bestuurslid Huiskamer van Odijk roept iedereen op om bij het zien van een Gluurpietjes even te blijven staan en te zwaaien. ,,Want een extra glimlach kunnen we in deze coronatijd wel gebruiken.” 

Zo hoopt de Huiskamer van Odijk deze zware tijd toch een feestelijk tintje te geven. De kleurplaat is ook gratis via google van internet te halen om thuis uit te printen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie